Livrare

Comenzile recepționate până în ora 14.00, de luni până vineri, vor fi expediate în aceeași zi, în limita stocului disponibil.

Livrarea se face pe întreg teritoriul României prin firmă de curierat rapid, în termen de 24-48 de ore, excluzând zilele de sărbătoare legală sau de weekend.

În situații excepționale, în perioada zilelor de sărbători legale, în perioada reducerilor Black Friday sau când vremea ori alte situații excepționale nu permit, durata de livrare poate fi mai mare.

În ziua livrării coletului, clientul este notificat telefonic de către firma de curierat, pe numărul de contact furnizat la plasarea comenzii, de suma datorată (în cazul sistemului de plata Ramburs) și de eventualele reincercari de livrare, dacă este cazul.  

Pentru a ne asigura că veți primi comanda în cele mai bune condiții, vă rugăm să verificați atât integritatea exterioară a ambalajului, cât și integritatea produsului. Dacă produsul prezinte eventuale probleme, vă rugăm să le semnalați curierului, acesta fiind obligat să întocmească un proces-verbal de constatare a daunelor, înainte de acceptarea coletului. Cumpărătorul trebuie să facă recepția produsului la livrare și să semneze că acesta este conform comenzii. Orice reclamație va fi adusă la cunoștința noastră în scris la adresa de e-mail contact@mobatelier.ro

Reclamațiile referitoare la condiția și starea ambalajelor coletelor (ambalaje strivite, găurite, deteriorate) se fac la livrare, pe loc, curierului care livrează produsele.

Răspunderea pentru transportul coletelor revine exclusive firmei de curierat care livrează produsele, de aceea noi nu vom putea despăgubi un colet care are ambalajul deteriorat dar a fost acceptat de către Cumpărător, fără obiecții la livrare înscrise în procesul-verbal solicitat curierului.

Produsele se livrează demontate, în colete tip cutii de carton, cu ambalaje de protecție, cu feroneria, accesoriile și schițele de montaj aferente incluse.

Cumpărătorul este obligat să anunțe lipsa din colet sau orice defect a unei componente a produsului comandat și să păstreze conținutul coletului în starea în care l-a primit, în vederea verificării și înlocuirii acestora.